Skype konzultacije

Besplatne online konzultacije održavaju se petkom, u vremenskom razdoblju od 10:00 do 12:00 sati. Za konzultacije se možete prijaviti ispunjavanjem obrasca za prijavu.

 • Lorem
 • Ipsum
 • Dolor

Terapije

Posturalna terapija je namijenjena osobama koje imaju problema s boli u leđima, kukovima, koljenima, stopalima, ramenima, vratu ili drugim dijelovima mišićno-koštanog sustava. Prihvatite odgovornost za svoje tijelo i zdravlje, te uzrok boli riješite uz pomoć jednostavnog programa vježbanja.

Seminari

Namijenjeni su svima koji žele naučiti koristiti posturalnu terapiju u terapeutske svrhe, rehabilitaciju, profesionalne ili rekreativne treninge itd. Naučiti ćemo vas kako razmišljati poput Leonarda da Vincija i promatrati ljudsko tijelo kao cjelinu.

Magazin

Prelistajte naš magazin 'Život bez boli' u PDF izdanju. U magazinu pišemo o popularnim temama povezanim uz probleme sustava za pokretanje i savjetujemo koje vježbe koristiti za otklanjanje bolova.

Možemo vam pomoći kod

 • Simptoma i bolova

  Bolovi u leđima, vratu, ramenima, kukovima, koljenima, stopalima. Mišićna napetost, grčevi, gubitak osjeta i pokreta, utrnulost, nepokretljivost, ukočenost, nestabilnost, neravnoteža, upalni procesi i drugi simptomi.

 • Loše posture

  Pogrbljenost, urušena ramena, iskrivljena ili izravnata kralježnica, nagnutost, pačji hod, podignuto rame ili kuk, rotacije torza i zdjelice samo su neka od stanja loše posture i forme.

 • Poboljšavanje radne sposobnosti

  Omogućite si lakše obavljanje svakodnevnih aktivnosti kao sjedenje, stajanje, saginjanje, podizanje itd. Povećajte razinu energije i radnih sposobnosti.

 • Prevencije sportskih ozljeda

  Poboljšavanjem funkcionalnosti i tjelesne forme smanjuju se mogućnosti za ozljede prilikom treniranja i sporta. Ozljede se događaju rjeđe, a ako se i dogode oporavak je kraći.

Novo na video kanalu

Govorimo o kifoznoj krivulji i srednjem dijelu leđa. Savjetujemo vas koje naprednije e-vježbe možete koristiti za pogrbljenost, urušena ramena i glavu, te nepravilnu formu kralježnice.